Christus Rex

Finalni sprint za križarsku vojnu svete KruniceBiskup Bernard Fellay, Generalni poglavar Svećeničkog Bratstva sv. Pija X., pozvao je sve vjernike po cijelom svijetu da od 1. siječnja 2014. sudjeluju u Križarskoj vojni svete Krunice. Do blagdana Duhova diljem svijeta treba izmoliti 5 milijuna Krunica na nakane ove Križarske vojne.

Blog Christus Rex ponovno poziva da u ovome „finalnom sprintu“ intenziviramo molitvu svete Krunice i u potpunom pouzdanju u pomoć Presvete Djevice produbimo molitvu.


Cilj Križarske vojne svete Krunice 2014.:

5 milijuna Krunica na tri nakane:

      1) Kako bi se zazvala posebna zaštita Bezgrješnog Srca Marijina na djela Bratstva
      2) Za povratak Tradicije u Crkvi
      3) Za pobjedu Bezgrješnog Srca Marijina po posveti Rusije.

Sredstva:

1) Molitva i pokora, kako je to zahtijevano u Fatimi;
2) Posvećenje vršenjem staleških dužnosti
3) Duh žrtve u sjedinjenju sa svetom Misnom žrtvom.Ovdje možete pročitati poziv biskupa Fellaya od 6. prosinca 2013. na ovu Križarsku vojnu svete Krunice.

U njemu se kaže:

„Svi će članovi Bratstva, dakle, ohrabreni ovim zanosnim riječima našega Utemeljitelja, s Vama, dragi vjernici, stvoriti veliku križarsku vojnu za našega Gospodina i kraljevstvo njegovo, za našu dragu Gospu i pobjedu njezina Bezgrješnog Srca. Kada neprijatelj otvoreno nastupi - po izričaju Otkrivenja - onda moramo i mi na odgovarajući način odgovoriti na njegove napade. Bog to hoće!

Želimo Vas dakle ohrabriti za duh trajne križarske vojne. Ali na temelju ljudske slabosti ograničavamo ovu križarsku vojnu i počinjemo s njom službeno 1. siječnja 2014., a okončat ćemo je na blagdan Duhova (8. lipnja 2014.) s ciljem pravljenja buketa od 5 milijuna Krunica kao zadovoljštinu, naknadu za uvrede koje su nanesene časti naše drage Gospe, njezinu djevičanskom Srcu i njoj kao Majci Božjoj.

Povjeravamo njezinoj majčinskoj dobroti Vaša trpljenja i Vaše radosti, Vaše brige i Vaše nade kako bi Vas sačuvala uvijek vjernima Crkvi, sve do u nebo.“

Napominjemo da se svaki doprinos ovoj križarskoj vojni – broj izmoljenih krunica, unosi u konačnu evidenciju koja će biti ubrojena u službenu statistiku. Stoga Vas pozivamo da svoj doprinos javite na našu mail adresu (christusrexhrvatska(ET)gmail.com), da bismo ih poslali na službenu adresu FSSPX-a.

Zazovimo pomoć i zagovor Bezgrješnog Srca Marijina na ove nakane.


Arhiva bloga

Glasnik: