Christus Rex

Časopis Christus Rex – br. 2Dragi prijatelji i dobročinitelji,


od izlaska broja 1 Glasnika mogli smo poduzeti daljnje korake za jačanje našeg apostolata u Hrvatskoj. 19. rujna celebrirao sam svetu Misu u Zagrebu i održao sam predavanje o značaju sv. Pija X. za današnje vrijeme crkvene krize, koje je bilo dobro posjećeno. Objavit ćemo ga u ovom broju Glasnika. Prigodom ovog posjeta mogao sam bolje upoznati Vašu lijepu domovinu koja i danas još svjedoči o dubokom duhu vjere.

Neka dragi Bog dovede mnoga dobra zvanja iz Vaše zemlje u naše Bratstvo kako bismo za nekoliko godina mogli utemeljiti priorat u Hrvatskoj koji sjaji i privlači. Molite se dotada za jedno takvo utemeljenje, molite se svednevice za ovu milost.

Potrebne su takve zdrave stanice u Crkvi i za društvo od kojih proistječe ozdravljenje, također i s obzirom na prijeteću pogibelj od islama.

Sa svećeničkim pozdravom i blagoslovom u raspetom i uskrsnulom Gospodinu i njegovoj Presvetoj Majci, Kraljici svete Krunice,

Pater Stefan Frey
Poglavar Distrikta
Jaidhof, 7. listopada 2014. – Blagdan Kraljice svete Krunice

Časopis možete besplatno skinuti s naše stranice na ovome linku.

Ako želite primiti tiskano izdanje časopisa (ili prijaviti druge osobe koje žele primati), molimo Vas da nam javite na našu mail adresu:


christusrexhrvatska(et)gmail.com

Arhiva bloga

Glasnik: