Christus Rex

Nova službena mrežna stranica Svećeničkog bratstva sv. Pija X. u Hrvatskoj


D
ragi prijatelji i dobročinitelji, 
na današnji blagdan sv. Josipa, zaštitnika naše domovine, s velikom radošću predstavljamo vam dugo očekivanu službenu stranicu Svećeničkog bratstva sv. Pija X. u Hrvatskoj. 

Budući da već nekoliko godina postoji blog pod nazivom Christus Rex koji je dosada poslužio svojoj svrsi, došlo je vrijeme i pojavila se potreba za pravom web stranicom.

Na dosadašnjem blogu Christus Rex dosada ste mogli pronaći raznovrsni sadržaj: čitati o događajima u Crkvi, djelovanju Bratstva općenito i specifično u Hrvatskoj, razne brošure, obavijesti i još mnogo toga. Od danas ćete moći pronaći navedeno i mnogo toga drugoga na našoj novoj web stranici na sljedećoj poveznici:


Time ćemo nakon gotovo deset godina rada okončati aktivnost našeg dosadašnjeg bloga Christus Rex, a nova mrežna stranica će se s vremenom još bolje urediti te dakako molimo za razumijevanje u slučaju nekih poteškoća ili manjka sadržaja na stranici. Naš službenik glasnik Christus Rex i dalje će izlaziti pod istim naslovom.

Nadamo se da će vam se nova mrežna stranica svidjeti.

Pozivamo vas da je posjetite i podijelite drugima te tako zajedno doprinesemo da i druge duše upoznaju djelovanje Svećeničkog bratstva sv. Pija X., otkriju neiscrpno i vječno blago Tradicije Crkve te uzvišenost svete Mise po tradicionalnom obredu Svete Majke Crkve. 

Hvaljen budi Isus Krist i njegova pod križem žalosna Majka Marija!

Arhiva bloga

Glasnik: