Christus Rex

Politika za svijet u kojem heteroseksualnost ne bi bila normalna?


Objavljujemo ovo priopćenje za tisak Predsjednika udruge Civitas koja je vodila i vodi još uvijek veliku bitku glede protuprirodnih zajednica. Trenutačna događanja u Francuskoj samo su pretpremijera onoga što će se uskoro pokušat ostvariti i u drugim zemljama. Želimo da se naši katolici također mogu organizirati radi vođenja ove borbe za obranu naravnog zakona kako su to već dosada hrabro činili.

Alain Escada

U ovom ljetnom razdoblju želio bih zatražiti nekoliko minuta vaše pažnje da opet napomenem pogibelj revolucionarnog plana predviđenog za ostvarenje kao logična posljedica zakona Taubira. Od medicinski potpomognutog začeća do eutanazije, preko surogat majčinstva, od gender ideologije do subverzivne reforme javnog školstva, povratak će biti prepun groznih stupica. Želio bih vam samo staviti na raspolaganje nekoliko rječitih citata kako biste ocijenili širinu opasnosti.




Rodna ideologija: smisliti svijet u kojem heteroseksualnost nije normalna

Ono što je na stvari, jest heteroseksualnost kao norma. Moramo pokušati smisliti svijet u kojem heteroseksualnost nije normalna ”.

Eric Fassin, sociolog, podupiratelj rodne teorije u Francuskoj, srednjoškolski profesor

Politika “ abnormalnih ”

LGBT je prevladan! Napravimo mjesta za LGBTQI (LesBiGayTransQueerIntarsexe). Beatriz Preciado, autorica Multitudes queer: poznata po politici za “abnormalne ”, objašnjava da “prioritet pokreta” jest “uništiti identitete” promičući “politiku mnoštva”, “abnormalnih”, svega onoga što se drži spolno devijantnim. Posrijedi je stvaranje svih „monstruoznih“ različnosti i „ogavnih pojedinaca“ radi uništenja heteronormativnosti.

 Totalitarna država koja se želi dočepati djece

Djeca ne pripadaju svojim roditeljima, djeca pripadaju državi.

Laurence Rossignol, senator PS, 5.travnja 2013., izravno na France 2 u emisiji Ce soir ou jamais.

“Cilj laičkog morala jest dopuštenje svakom učeniku da se emancipira… Moramo biti kadri otrgnuti učenike svakom determinizmu: obiteljskom, etničkom, društvenom, intelektualnom.”

(Vincent Peillon, Le Figaro, 2. Rujna 2012.).

Laička religija i moral, dakle, kako bi se borili protiv determinizama, zahtijevaju promjenu mentaliteta (…) nadasve odgojem poštovanja prema različnosti seksualnih orijentacija.”

(Vincent Peillon, Pismo 4. siječnja 2013. rektorima).

Mržnja prema obitelji koja ima kao logičnu posljedicu mržnju prema Bogu

“Sveukupnost operacije sastoji se zbilja, s laičkom vjerom u promjeni same naravi religije, Boga, Krista i u konačnom uništenju Crkve.

(Vincent Peillon, Une religion pour la République, p. 277, edizioni Seuil, 2010.).

“Dakle, istodobno moramo iskorijeniti katolički duh koji se ne prilagođava Republici te izvan tradicionalnih, vjerskih oblika pronaći zamjensku religiju koja će se uspjeti urezati u nutrinu običaja, srdaca, tijela, revolucionarne vrijednosti i duh bez kojih su republikanske institucije tijela bez duše spremna za svaku vrstu zablude.

(Vincent Peillon, ibid., p. 34)

Francuska laičnost, njezina prvenstvena ukorijenjenost u školi, učinak je pokreta koji je otpočeo 1789., stalnog, neprestanog, tvrdoglavog traženja religije koja će moći ostvariti Revoluciju kao političko, moralno, društveno, duhovno obećanje. Za to je potrebna univerzalna religija: to će biti laičnost. Potreban joj je njezin hram i njezina crkva: to će biti škola. Na koncu, potreban joj je novi kler: to će biti crni husari republike“

(Vincent Peillon, ibid., p. 48)

Samo jedno pitanje: hoćete li im dopustiti da to čine? Ako je vaš odgovor niječan, potrebno je također znati kako učinkovito odgovoriti. A to zahtjeva informiranje i poznavanje sadržaja, povijesti, ideologije i ciljeva ovih ideologija te naučiti argumentirati da se pokažu ove ludosti. Radi toga, ljetni skup koji organizira CIVITAS u Unieuxu zavrjeđuje vaše sudjelovanje! Upišite se da ne zakasnite!  

Alain Escada, predsjednik CIVITAS-a


Arhiva bloga

Glasnik: