Christus Rex

Brak je samo zajednica muškarca i žene


…I TO VALJANO SKLOPLJEN PRED KATOLIČKIM SVEĆENIKOM, A SVE JE OSTALO ĆORSOKAK

Mislim da bi nakon ovog referenduma svima trebalo biti jasno da našim društvom vladaju neprijateljske - protucrkvene, protukršćanske i protukatoličke snage. Ovaj im je put naš narod hrabro pokazao da mu nisu uništili katoličku dušu, ali vidimo da još uvijek pokvarena, nastrana i bolesna manjina s još više uvjerljivosti Hrvatima katolicima pokušava nametnuti stavove koji se najgrublje suprotstavljaju njihovoj vjeri, tradiciji i kulturi.

Čim su saznali (očekivane) rezultate, svim su raspoloživim oružjima raspalili po svemu što je Hrvatu katoliku sveto: vjera, Crkva, obitelj, Tradicija, povijest. Referendum nije sada više praznik demokracije - što je svaki čin koji ozakoni sve što se protivi Božjim zapovijedima - sada je to tiranija većine, rulje, nepismenog i nedemokratskog naroda - a to bi trebao biti naš hrvatski narod. I to sve apostoli kaosa opušteno propovijedaju na Hrvatskoj televiziji koju je stvorio i koju financira taj isti narod. A to pljuvanje po svim svetinjama našega naroda navodno je ta nekakva prava demokracija. 

Demokracija je dakle nešto više od matematičkog zbroja - a potom se jednom tvrdi da jest, a kasnije da nije vlast većine. Hrvatsko se društvo navodno retradicionalizira od devedesetih na ovamo, dolazi do patrijarhalizacije hrvatskog društva i dirnulo se u takozvana elementarna ljudska prava. Oduzela se sloboda nekim građanima, diskriminira ih se. Katolici su prema tome homofobna balkanska rulja na repu Europe, jer zastupaju neeuropske stavove dok dojučerašnji komunisti i anacionalni tipovi tvrde da baš oni zastupaju dušu naroda i dušu Europe. Baš divno!

Međutim, liberalni političari se hvastaju da je 35% snažan pokazatelj koliku podršku liberalna ideja ima i navodno se samo s tom idejom može ići naprijed, a ne ostati na „repu Europe“. Poziva se na kulturnu borbu za fatamorganu koja se naziva dobrom i čovjekoljubivom Hrvatskom.

Izlaznost je navodno premalena, određene su snage navodno zlorabile svoje ovlasti. K tome su i određene političke snage navodno iskoristile ovaj referendum za dobivanje političkih bodova.

Odavno neviđena agresivnost dominirala je našim medijskim prostorom. Katkad smo imali dojam kao da iz nekih osoba progovaraju zle sile. Bio je to očit primjer neobjektivnog, pristranog, huškačkog, đavolskog govora. Liberali snažno udaraju na kršćansko društvo i žele ga posve uništiti. Mislim da ne pretjerujemo ako kažemo da smo zbilja u otvorenom ratu: ratu za naš opstanak kao narod, ali i kao kršćani katolici. Premda su liberali kukali da je ovo zvono njima za uzbunu, mislim da je ovo baš katolicima zvono na uzbunu.

Ne zaboravimo: onaj dan kada su se katolici odrekli katoličkih država, odrekli su se zdrave, uređene budućnosti. Neprijatelji su Crkve dobili mogućnost nametati vrijednosti takozvanog građanskog društva što je u biti protukršćansko društvo u kojemu nema mjesta za nas katolike.

Onaj dan kada su se katolici odrekli kraljevstva našega Kralja, Bogočovjeka Isusa Krista, dali su prostor neprijateljima Isusa Krista da revolucijom unište katoličko društvo i mnoge duše povedu u propast. Vjerska sloboda - novotarija koju su pape stoljećima najoštrije osuđivale - posve je zbunila, podijelila i paralizirala katolike.  I uvjerila ih da se moraju zadovoljiti samo mrvicama.

Valja udvostručiti svoje molitve da sljedeći Petrov nasljednik opet počne naviještati cjeloviti katolički nauk i osudi vjersku slobodu. Nakon ovoga će napada uslijediti i drugi napadi kojima se katolici jedva mogu suprotstaviti bez Katoličke Crkve koja una voce naviješta crkveni nauk.  Posve ćemo potonuti u permanentnu revoluciju koja će od nas katolika učiniti opasnu, fundamentalističku manjinu, a anarho-liberalne snage dovesti svagdje na vlast. Valja se moliti za naš narod koji ima propale demokršćane, a u čijoj hijerarhiji modernizam provodi strašnu protutradicionalnu čistku.
Prisjetimo se Izjave trojice biskupa Svećeničkog bratstva sv. Pija X. prigodom 25. obljetnice biskupskih ređenja (30. lipnja 1988. - 30. lipnja 2013.), možda jednu od najznačajnijih izjava u Crkvi u trećem tisućljeću:
„Vjerska sloboda, izložena u Dignitatis humanae i njezina praktična primjena već pedeset godina logično dovode do toga da se od Boga koji je postao čovjekom, zahtijeva da se odrekne svog kraljevanja nad čovjekom koji postaje Bogom; što odgovara razgrađivanju Krista. Na mjesto života nadahnutog čvrstom vjerom u kraljevsku moć Našega Gospodina Isusa Krista, mi vidimo Crkvu sramotno vođenu ljudskom razboritošću, do te mjere nesigurnu u sebe da od Država traži samo ono što joj masonske lože žele dopustiti: opće pravo, među i na istoj razini s drugim religijama koje se ona većma ne usuđuje nazivati krivima.“

Bogu hvala da je predkoncilsko katoličanstvo još živo u našem narodu!

Bogu hvala za 65,87%!


Jedan vjernik

Arhiva bloga

Glasnik: