srijeda, 15. svibnja 2013.

Nadbiskup Lefebvre nas potiče III.


Jedino riješenje današnjih problema je: Kraljevstvo Isusa Krista na zemlji

Vi trasmetto quello che ho ricevuto; Sugarco ed. 2010; Str. 106

Najzad, više se ne spominje Kraljevstvo Gospodina Našega Isusa Krista, pod izlikom da je ono danas nemoguće ostvariti. Ovo sam čuo na usta mnogobrojnih Crkvenih velikodostojnika. Kada me pitaju zašto sam protiv koncila, ja im odgovaram: "Kako je moguće prihvatiti Koncil, kada vi u njegovo ime naučavate da više ne trebaju postojati države nad kojima vlada Isus Krist?"

2 komentara:

 1. Čekamo Svetog Oca koji će revidirati dokumente II.vatikanskog sabora i vratiti sjaj pravovjerja, a istjerati modernističku sljedbu i zabraniti novu Misu.
  Dotada slijedimo veliki uzor: nadbiskupa Marcela Lefebvrea!

  Klement

  OdgovoriIzbriši
 2. Vjerska sloboda-nije li to masonska superdogma? Kako sada najedanput katolički nauk? Onako preko noći.To jednostavno ne ide.
  Nisu li vjersku slobodu pape gotovo dva stoljeća jednodušno osuđivale?
  Bi li se tu trebalo govoriti o poslušnosti Crkvi? Riječ je o višestoljetnom kontinuitetu za razliku od pokoncilskog vremena.
  Uostalom, danas se lijepo vide posljedice vjerske slobode, poglavito u nekad katoličkih državama: teror bezbožnih medija, ateista i agnostika,sekte, pornografija, međunarodna narkomafija, val nastranosti. Je li to baš sve trebalo?!
  Kikii

  OdgovoriIzbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.