ponedjeljak, 13. svibnja 2013.

"Caritas Christi urget nos" (2 Kor 5, 14)Dragi prijatelji i komentatori,

Ljubav nas Kristova goni, rekao je sv. Pavao Korinćanima. I nas urednike ovoga bloga goni ova ista ljubav. A zašto? Zato što već neko vrijeme primamo komentare sa vulgarnim izrazima, bolje reći psovkama. Upravo smo zbog takvih stvari i zatvorili otvoreno i slobodno komentiranje. Druga stvar koja se događa je ta da se naši anonimni komentatori potpisuju s imenom "Kiki" i na taj način žele povezati svoje komentare s osobom koju mi urednici jako dobro poznajemo i s njome smo u čestom kontaktu. Mislimo da je ovaj način komentiranja protiv svake bratske ljubavi i bontona. Na našemu blogu se možda nalaze stvari koje se svima ne sviđaju, no to nije razlog biti vulgarni. Nadamo se kako se to u budućnosti više neće ponavljati.

Dragi Bože, sačuvaj naš narod od psovke!

Uredništvo

2 komentara:

 1. Majka Božja Fatimska, čiji blagdan danas slavimo, neka blagoslovi Uredništvo ovog bloga.
  Prilozi su zanimljivi i vrlo vrijedni, osobito u današnje vrijeme kada su dvoznačnosti i maglovitost zagospodarile i našim geografskim širinama. Govor je uvjerljiv i jasan, posvema katolički, nije zaražen neomodernizmom i neoprotestantizmom.
  Premda kod nas ima još nekoliko hvalevrijednih projekata koje uglavnom pokreću vjernici laici, svjesni ove duboke krize i koji ulažu velike napore i svoje talente u širenju Tradicije kod nas, ovaj blog na osobit način ističe važnost života i rada nadbiskupa Marcela Lefebvrea kao i Svećeničkog bratstva sv.Pija X. koje je on utemeljio.
  Promiče tradicionalnu sv.Misu(tzv.tridentsku ili staru Misu), ali se ne libi progovoriti istinu i o Drugom vatikanskom saboru te prodoru modernizma u život Crkve.Čuva Tradiciju Crkve za bolja vremena.
  Da se to neće svidjeti mnogima, jasno ko dan.I o oni koji se kunu u stečevine Drugog vatikanskog sabora, u dijalog(jasno, s nevjernicima na uštrb naše vjere), ovdje pokažu svoje pravo lice. Kad zagrmi glas nadbiskupa Lefebvrea, krabulje padaju...
  Žalosno je da se odgovara ponižavanjima ljudi, vulgarnostima i psovkama. Nije li to pak vazda bio ispušni ventil pakla, govor pakla?!
  Kikii

  OdgovoriIzbriši
 2. Predlazem Kikiiju da odvoji minutu-dvije i otvori racun npr. na googleu i onda komentira dok je logiran u tom racunu. Tako ce se izbjeci barem ovaj problem s laznim kikicima.

  OdgovoriIzbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.