nedjelja, 5. svibnja 2013.

Masonski plan za uništenje Crkve iz 1995. godine


Prijevod iz španjolskog časopisa Roca viva, veljača 1997., José Abascal, Madrid

A – Ustrajnom i metodičkom borbom koja vodi nestanku Katoličke Crkve, postigli smo bitan napredak koji odgovara unaprijed zadanim ciljevima


1. Nestanak svijesti o jedinoj pravoj vjeri. Mnogi već sumnjaju u temeljne dogme: u stvarnu Kristovu prisutnost u Euharistiji, u Kristovo božanstvo i Uskrsnuće, u Marijino djevičanstvo, postojanje pakla, anđela i demona itd.
2. Stanje šizme i apostazije, još uvijek skriveno, međutim već stvarno.
3. Osporavanje Pape i njegova nauka.
4. Nadzor katoličkog izdavaštva i publikacija.
5. Ulazak masonerije u vjersku pouku, napose na crkvene fakultete i u sjemeništa.
6. Oni koje smo ubacili u sjemeništa i redovničke kongregacije, uspjeli su zauzeti utjecajna mjesta i učinkovito već djeluju.
7. Biskupi, svećenici i vjeroučitelji, ali i razne muške i ženske redovničke kongregacije surađuju s nama, možda i ne znajući za to, ali čine to uspješno.
8. Marginaliziranje i prijezir svećenika i redovnika koji su vjerni tradicionalnom nauku.
9. Napuštanje Ispovijedi promicanjem kolektivnog odrješenja.
10. Gubitak molitve u svojim različnim oblicima: osobna molitva, Krunica, Križni put, procesije, prošnje itd.
11. Prijezir pobožnosti prema Euharistiji.


B – Veoma su se uspješnima pokazale „mjere“ koje smo predložili:
1. Promijeniti ustroj Mise, umanjujući joj vertikalni vid, a naglašavajući horizontalni.
2. Uvesti „liturgijsku slobodu“, odbacujući misno ruho, mijenjajući i ukidajući obredni dio, čineći obrede što praznijima i proglašavajući ih besmislenima.
3. Primati Pričest stojeći i na ruku, oduzimajući na taj način važnost Hostiji.
4. Ukloniti poklanjanje i svaki oblik iskazivanja strahopočitanja.
5. Iskriviti smisao grijeha.
6. Promicati nemoral, shvaćajući ga „slobodom“ i „napretkom“: seksualno oslobođenje, prezervative, kontracepcijska sredstva, homoseksualnost, promicanje pornografije na televiziji i videu, filmove, sex shopove, časopise, ali navlastito na televiziji.
7. Prihvaćanje pobačaja: napokon ga je također i katolička Irska odobrila.
8. Ukloniti vjerski i moralni odgoj mladih ljudi.
9. Iskvariti mladež, širiti drogu, seks, nemoralne zabave, psovku, nasilje itd.
10. Nadzirati društvena sredstva priopćavanja, a osobito televiziju.

C – Moramo nastaviti s napretkom u gore navedenim točkama. Mi smo već u poziciji da možemo zauzeti vrhove moći u Crkvi. Onda će se otvoreno proširiti, zahvaljujući autoritetu, posljednja faza naše taktike:

1. Dokrajčiti transcendentalnu dimenziju i svaki oblik molitve.
2. Uništiti i učiniti posvema besmislenim sadržaj dogmi.
3. Teocentrizam zamijeniti antropocentrizmom.
4. Relativizirati moral: ne smiju više postojati ni načela, ni objektivna uporišta, a još i manje bilo kakvo nametanje odozgor. Sve mora biti subjektivno.
5. Liberaliziranje seksualnosti, kontracepcije, homoseksualnosti…
6. Svećeničko ređenje žena.
7. Itd.itd.

I na koncu-a to je naša velika čežnja-uništiti misu. Očigledno je nećemo moći uništiti od danas do sutra: mnogi to ne bi prihvatili. Valja ukinuti „žrtveni“ karakter i svesti je na puku „bratsku večeru“. Na taj način u njoj neće biti nikakve sakramentalne vrijednosti, a misa će se preoblikovati u obično zborovanje, bez ikakva sadržaja.

Evo naše velike čežnje, jer uništavajući katoličku misu, uništit ćemo Crkvu iznutra, bez krvavog progona i zahvaljujući kapitulaciji samih katolika.

Imamo pobjedu na dohvat ruke.

Samo izravan i izvanredan Božji zahvat bi to mogao omesti. Međutim, mi ćemo moći uskoro, vrlo skoro uskliknuti: “Pobijedili smo Te, Galilejče!“

Broj komentara: 6:

 1. Nije li u biti cijela ova antimodernistička borba, borba protiv anticrkve i njezinih petokolonaša unutar Crkve, modernista koji joj nanose nesnosne udarce.
  No, opet: promišljajmo malo o neprolaznosti i neuništivosti Crkve.
  Po riječima nekog masona, kad se sve čini gotovim, dolaze neizdrživi udarci od Galilejca koji sve planove osujete!

  OdgovoriIzbriši
 2. Majka Božja, Gospa Fatimska daje pobožnost svojem Bezgrješnom Srcu kao pomoć u ovom teškom vremenu!
  Premda se čini da je antickrva nadmoćna, to je samo privid, samo privremeno. Pobjeda je uvijek na Božjoj strani!
  Kikii(ovaj komentar i gore nepotpisani)

  OdgovoriIzbriši
 3. Ja nosim i rado dijelim Čudotvornu medaljicu. Koliko se i Čudotvorna medaljica može upravo držati sredstvom Providnosti za ovo vrijeme velike apostazije koja je baš na način počela tih godina u Francuskoj?
  Kikii

  OdgovoriIzbriši
 4. Citat preuzet iz knjige:"Veliki znak" broj 1:

  "Sv.čistoća i istinska pobožnost ideali su koje je od zajednice Djece Marijine zahtijevala Presv. Djevica, dok se po »teorijama Haute Vente«, najvećeg karbonarskog sjedišta, programiralo upravo suprotno. Karbonar Vindice, iz Haute-Vente, koja je imala četrdeset članova, pisao je svom šefu Nubiusu:»Dvije osnove društvenog poretka (katolicizam i monarhija) mogu pasti od pokvarenosti. Odlučeno je na našim savjetovanjima da mi više ne želimo kršćane; dakle, popularizirajmo sve poruke u puku; neka ih udišu sa svih pet osjetila, neka ih piju, neka ih se nasite. Učinimo srca pokvarenim i vi nećete imati više katolika.« (Mgr de Segur Revolucija). Haute-Vente je bila najtajanstvenija masonska grupa, koja je sebi bila stavila u zadatak uništenje svjetovne moći Papa, kvareći članove Crkve, korupcijom običaja i dogma. Masonski konvent u Lijonu, 1924. godine, zaključio je: »Treba da pokvarimo čovjeka, i zato treba svući ženu i dijete« (R. Rebut, op. cit. 51.).»Religija se ne plaši oštrice noža, ali ona može pasti pod težinom pokvarenosti. Ne propustimo nikada da ih kvarimo; služimo se kao izgovorom sportom, higijenom i klimatskim liječenjem. Da bismo ih iskvarili,treba da naši dječaci i djevojčice prakticiraju nudizam u oblačenju.«(Obavještenja Framasonerije ložama cijelog svijeta, svibanj 1928. godineR. Rebut, op. cit. 26.)."

  Klement

  OdgovoriIzbriši
 5. "4. Relativizirati moral: ne smiju više postojati ni načela, ni objektivna uporišta, a još i manje bilo kakvo nametanje odozgor. Sve mora biti subjektivno.
  5. Liberaliziranje seksualnosti, kontracepcije, homoseksualnosti…"

  Nije li upravo ovo sada u Hrvatskoj na djelu?!
  Sve ove dvoznačnosti, maglovitost i nejasnoće u intervjuima i knjigama pape Franje anticrkvi itekakoolakšavaju posao i uvećavaju mogućnost obilne žetve: mnoštva duša koje će sa sobom povući u bezdane paklene.
  Iskreno se nadamo da će Duh Sveti uskoro pokazati svoju moć i nas uplašene učvrstiti u vjeri da On vodi Crkvu i da je Crkva nepobjediva!
  Bogu hvala da biskupi kao mons.Pozaić još neustrašivo progovaraju, barem o pitanjima obrane života i kršćanskog morala.

  Kikii

  OdgovoriIzbriši
 6. Mislim da je masonerija imala svojih prelata na posljednjem koncilu. Ako nije, nečastivi je izravno djelovao na savjest modernističkih kardinala, koncilskih sudionika.
  Treća mogućnost ne postoji. Ovaj njihov (masonski) gore navedeni plan idealno se uklapa u koncilski duh i njegovu kasniju dinamiku.
  No, kad Galilejac krene u čišćenje zemlje bit će to masovan genocid.
  Bog je stvorio ljude pa ima pravo uništiti sve neposlušne i opake neprijatelje. Masonima je
  pripremio poseban tretman u paklu.
  Bože, blagoslovi vječnim životom sve katolike i obrati sve grešnike!
  Ali neka bude Tvoja volja!

  Augustin

  OdgovoriIzbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.