srijeda, 15. svibnja 2013.

Masonerija želi uništiti vjeru II.


Masonerija svoje adepte ubacuje u narodne odbore da se ondje bore tajnim i prepredenim urotama protiv onoga što se protivi njezinim ciljevima. Kada uzmogne, uspinje se do vrhova vlasti radi ostvarenja svojih bezbožnih zakona, strašnog cilja koji sebi postavlja, cilja koji u današnje vrijeme, zbog značajnog broja njezinih članova, s teškom mukom skriva pod prozirnim i lažnim koprenama koje nisu kadre zavarati poštene ljude. Tome smo žalosni svjedoci. 


Što su oni zakoni koji guše pravedne slobode Crkve? Zašto povrjeda stana redovnika i raspršivanje njihovih zajednica? Zašto sve te mjere protiv svećeničkih zvanja? Zašto te škole za djevojke, ti bogohulni napadi na katolička svetišta, te škole bez Boga, te bolnice bez svećenika? Zašto ti zakoni koji rastaču obitelj, to micanje križeva s groblja ili bilo gdje, ta mržnja na Boga utuvljena u glave nevine djece? Ta neobuzdana sloboda dopuštena iskvarenim publikacijama i propagandi subverzivnih i skandaloznih učenja? Ta povrjeda najsvetijih prava, zašto?... Nije li možda sve ovo jasno ostvarenje, sredstvima koje se prikazuju zakonskim, prihvaćenog nauka i planova, odavno već donesenih na urotničkim skupovima, na što su već više puta upozorili Rimski Prvosvećenici kao na razarače svakog ćudoređa, svakog društva i svake vjere? Dok gledamo trijumf zablude koja gotovo gospodari svijetom ili barem s obzirom na materijalnu snagu i moć, pod prividnim plaštem zakonitosti kojom se želi opravdati toliko puno zla, bismo li trebali izgubiti nadu u sadašnjost i u budućnost? Ne, sestre, nikada! Isus je Krist pobijedio Sotonu i svijet!


[Drugi dio odlomka iz okružnice blažene Marije Deluil-Martiny, herojske utemeljiteljice sestara Kćeri Srca Isusova od 8. prosinca 1882. godine]

3 komentara:

 1. Evo, pogledajte samo koja je bujica zla, grijeha i nastranosti nahrupila na naš narod. Poslušajte samo riječi koja djeca u trećem, četvrtom osnovne upotrebljavaju premda ni sami ne znaju o čemu je riječ.
  Jasno je da je to plan: plan uništenja kršćanstva i Crkve i ponovan pad u poganstvo.
  Blažena Marija od Isusa je proročki predvidjela i naše vrijeme.
  Današnji se sotonist počesto prikazuje agnostikom, ljubiteljem znanosti, napretka i svjetla. Ne želi imati imati veze s vampirima, vješticama i čudovištima. Čak se zalaže za vladavinu zakona i prava.Lucifera prikazuje kao lijepog Apolona koji svijetu donosi slobodu i oslobođenje, dok kršćanstvo navodno zarobljuje ljude, nameće im zakone i unesrećuje ih.
  No, to je samo krinka: iza te borbe za slobodu i prava svih da čine ono što hoće, krije se vazda isti otac laži i ubojica od početka!
  Jao onima koji upadnu u tu zabludu!
  Kikii

  OdgovoriIzbriši
 2. Naravno, taktika se masonerije nije puno promijenila: u to je vrijeme bjesnila borba sotonine crkve protiv Crkve Kristove baš u Francuskoj. Jasno, i drugdje, ali s najjačim intenzitetom tada u Francuskoj.
  Danas slične pojave možemo primjetiti i u našem društvu, nažalost.
  Krasan tekst katoličke Blaženice s velikom vjerom u pobjedu Crkve, a to čovjeka ne ostavlja ravnodušnim.
  Nije je to ni desničarenje, a niti teorija zavjera. Nakon II.vatikanskog sabora mračnim je sljedbama, koje sada nadziru medije, parlamente, a imaju upliva i u crkvenoj hijerarhiji, uspjelo svoje protivnike proglasiti paranoicima i luđacima.
  Kada će se vratiti ona lijepa vremena kada će Rimski Prvosvećenici prvi ustati protiv podmuklosti i opačina te paklene družine!

  Klement

  OdgovoriIzbriši
 3. Danas je kod nas bilo vjetrovito. Tako divno kad na veliki blagdan Duhova čujemo šum vjetra, osjetimo njegovu snagu i moć. Sve to podsjeća da velike događaje o kojima govore Djela apostolska. Sve biva tako biblijski.
  Nikakve nas sljedbe tada ne mogu uplašiti.Jadni i bijedni su svi Kristovi protivnici. Isus je Krist ostavio svog Duha da nas prati do konca vremena.Ne gubimo vjeru u sadašnjost i budućnost. Nipošto!
  S blaženom Marijom od Isusa ponavljamo:"Isus Krist je pobijedio Sotonu i svijet!" Kojeg li razloga za radost...
  Kikii

  OdgovoriIzbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.