Christus Rex

Posjetite novu stranicu: marcellefebvre.info


Pogledajte i proslijedite: www.marcellefebvre.info

29. studenoga 1905. – 29. studenoga 2015.: konačno, na 110. obljetnicu rođenja nadbiskupa Lefebvrea smijemo Vam s velikom radošću priopćiti da je uređena web stranica na uspomenu na našeg poštovanog utemeljitelja.

Od danas se može posjetiti ova web stranica. Ona želi biti poglavito izraz sinovskog poštovanja prema našem ljubljenom Ocu, i to u vremenu kada mnogi – čak i unutar Svećeničkog bratstva sv. Pija X. – nisu upoznali Nadbiskupa.

Ova prezentacija na četiri jezika spominje mjesta i najvažnije događaje njegovog života. Fotografije, videozapisi i snimke na ovoj web stranici daju nam mogućnost da mu se približimo. Tekstovi njegovog životopisca msgr. Bernarda Tissiera de Malleraisa daju nam dubok uvid u njegovu dušu kao apostola, misionara i službenika Crkve.

Ova stranica želi također biti sredstvo apostolata. Ako mnogi ljudi otkrivaju Misu i Tradiciju, važno je da za njih nadbiskup Lefebvre ne ostane samo neko prazno ime. Posjet ovoj stranici ne zamjenjuje čitanje njegovog životopisa ili njegovih djela, nego, štoviše, treba na to potaknuti.

Kontakt sa životom onoga koji će jednog dana – što smijemo tvrditi sa sigurnošću – biti svetac vrijedan nasljedovanja i zagovornik u nebu, treba u srcima posjetitelja stranice marcellefebvre.info nanovo oživjeti ljubav prema našemu Gospodinu Isusu Kristu.

Želim uputiti svoje najiskrenije čestitke i svoju najdublju zahvalnost svima onima koji su svojim strpljivim radom pridonijeli nastanku ovog lijepog djela.

Menzingen, 29. studenoga 2015. godine

+Bernard Fellay

Arhiva bloga

Glasnik: